Administratie

Laat alle administratieve rompslomp uit handen nemen. Inclusief jaarcijfers en tussentijdse overzichten.

Veel ondernemingen laten hun administratie verzorgen door Financieel Adviesburo Hofman. Startende en bestaande ondernemers, kleine en grote ondernemers, die afkomstig zijn uit vrijwel alle branches. Het gros van de klanten is afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf. Deze leveren elke maand de totale administratie in, die vervolgens door Hofman geautomatiseerd wordt verwerkt. In feite wordt de klant alle administratieve rompslomp uit handen genomen. Inclusief jaarcijfers en tussentijdse overzichten.

Hofman verzorgt de BTW- en loonbelastingaangifte. Aan de hand van een jaarlijks rapport kan de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting worden verzorgd. Het bureau is voorts specialist op het gebied van salarisadministratie, en produceert elke betalingsperiode salarisslips plus bijbehorende betaallijsten. Hofman verzorgt ook de correspondentie met betrekking tot de loonbelasting en richting de bedrijfsvereniging. Bedrijven met een eigen administrateur, kunnen ook bij het Financieel Adviesburo terecht. En wel voor het controleren en eventueel corrigeren van de boeken, de BTW-aangifte en, indien gewenst, extra rapportages. Aan het eind van het jaar wordt een jaarwerk gemaakt. Aan de hand daarvan verzorgt Hofman de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Voor kleine bv's kan een rapportage voor de Kamer van Koophandel worden gemaakt.

Financieel Adviesburo Hofman maakt vooraf een inschatting van de hoeveelheid werk die de administratie van een bedrijf met zich meebrengt. Die inschatting wordt gebruikt om een vaste jaarprijs af te spreken. Overigens wordt het honorarium in twaalf maandelijkse termijnen gefactureerd. Extra werkzaamheden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.

GEZOCHT BOEKHOUDER M/V

Wil jij een leuke en uitdagende baan? Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb jij goede kennis van boekhouden en jaarrekeningen maken. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Vind je het leuk om door te groeien en nieuwe kennis op te doen. Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Laten we kennismaken!