Belastingzaken

Wij verzorgen uw financiële administratie, loonadministratie en alle belastingen.

De leuze "leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker" gaat niet echt op. De bijna jaarlijkse wetswijzigingen zijn daar debet aan.

Hofman staat te boek als belastingconsulent en heeft de ervaring, het inzicht en de expertise om in het woud van regelgeving het juiste pad te ontdekken. Voor cliënten die de financiële administratie en/of loonadministratie laten doen, verzorgt het bureau ook de zogenoemde afdrachtbelastingen (zoals BTW en loonheffing) en aanslagbelastingen (inkomstenbelasting).Voor het laatste type belastingen kunnen ook particulieren bij Hofman terecht. Daartoe wordt een afspraak thuis gemaakt.

Ook alle andere belastingaangiftes kunnen worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld vennootschapsbelasting, schenk- en erf belasting. Als belastingconsulent kan Hofman een op maat gesneden advies geven voor het fiscaal vriendelijker omgaan met geld.

GEZOCHT BOEKHOUDER M/V

Wil jij een leuke en uitdagende baan? Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb jij goede kennis van boekhouden en jaarrekeningen maken. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Vind je het leuk om door te groeien en nieuwe kennis op te doen. Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Laten we kennismaken!