Over Adviesburo
Hofman

Vakkundige dienstverlening op maat!

Service en persoonlijke benadering zijn voor ons bureau geen holle klanken, maar vormen de basis van waaruit gewerkt wordt. Vakkundige dienstverlening op maat, daar draait het bij Hofman om. Bij cliënten uit het bedrijfsleven uit zich dat door het dienstenpakket exact af te stemmen op de bedrijfsvoering. Maar ook voor de particulier heeft Hofman het nodige te bieden. En ook dan zijn de uitgangspunten persoonlijke aandacht en een hoge servicegraad. Hofman heeft altijd tijd voor de klant.

Ons team

Allemaal persoonlijkheden waar u blij van wordt

Erica Valstar

Al jaren werkzaam bij Hofman en betrokken bij vele klanten. Service zit in haar DNA en dat wordt gewaardeerd.

Peter Verweij

Onze nieuwste aanwinst. Peter is een all-round man die van aanpakken weet. Hij is van maandag tot en met donderdag aanwezig. Vrijdag houdt hij voor zich zelf.

Ronald Hofman

Ronald Hofman komt uit een familie die al generaties actief is als financieel ondernemer. Toen de klantenkring groeide en groeide, kreeg Hofman behoefte aan assistentie en aan een echt kantoor.

Robert Willemse

Al meer dan 25 jaar ervaring met diverse organisaties zoals non-profit, zzp-ers, vennootschappen onder firma, kleine en grote B.V.’s. Maar altijd staat de ondernemer en zijn belang voorop.

Yvonne

Hier wordt een korte introductie gegeven over Yvonne. Deze tekst kan zeer eenvoudig worden aangepast.

Hatrice

Hier wordt een korte introductie gegeven over Hatrice. Deze tekst kan zeer eenvoudig worden aangepast.